Keskiviikkona lämpötila oli noin 10 astetta. Aluksi meinasin lähteä vain Pepin kanssa lyhyelle vetolenkille. Kikkarin jarruremontin jälkeen Roope kuitenkin oli niin innoissaan, että sekin piti ottaa mukaan. Ensimmäiset kolme kilometriä mentiin kauheaa kyytiä. Koirat innostui vähän väliä laukalle eikä juomatauko kiinnostanut yhtään vaikka kuinka pysäytyin ja tarjosin mahdollisuutta.

Neljän kilometrin jälkeen käännyttiin sitten kotiin päin haluttomasti. Aina ne jaksaa kiukutella lenkin lyhyydestä! Kokonaismatka 8 km on ihan kauhean pitkä kesätauon jälkeen. Hyvin koirat kuitenkin jaksoivat. Älyttömän hyvin oikeastaan. Roope on usein ollut selvästi väsynyt tuollaisen matkan jälkeen ja nyt ei mitään. Silmät vain loistivat kirkkaammin lenkin jälkeen.

Torstaina kävin sitten juoksemassa koirien kanssa. Alku meni taas hyvin. Roope innostui ensin vetämään oikeasti, mutta huomasi sitten onneksi hidastella, kun en tullutkaan samaa vauhtia perässä. Reiteni kiittävät! Kaksi kilometriä juostiin ja sitten koirat pysähtyivät pissatauolle. Siitä hyvästä käännyin takaisin. No, sitten ei enää koirat halunneet vetää yhtään ja tultiin tosi hitaasti takaisin.