Eilen illalla käytiin taas hakuharjoituksissa. Paikalle ei päässyt lopulta kuin kaksi muuta koirakkoa lisäkseni. Ainakin kyettiin perusteellisesti kukin koira käymään läpi.

Roopelle otettiin ensin rullan tuontiharjoituksia. Se meni aika kivasti. Välilä toisen koiran hakuvuoro ja sitten Roopelle lisää rullan tuontiharjoituksia. Tässä vaiheessa oli maalimies jo valmiina metsässä ja Roope sai hajun. Se olisi niin mielellään mennyt heti hakemaan! Kaksi onnistunutta rullan tuontia vaadin siltä ennen kuin päästin sen hakemaan. Annoin maalimiehelle palkkionameiksi nyt rasian, jossa oli kissanruokaa. Hyvin malttoi Roope jäädä nuolemaan rasiaa. Sitten en ottanut aivan heti kiinni vaan houkuttelin ottamaan minulta lisää kissanruokaa. Roope oli kyllä lähdössä jo minua karkuun, mutta lämpimän ilman ansiosta ei jaksanut kovin lujaa mennä. Näin alan jatkossa tekemään, jotta kiinnikytkeminen ei olisi niin vastenmielistä.

Hankalaa päästä tässä lajissa eteenpäin, kun koira etenee nopeammin kuin emäntä! Siis Roope on todella taitava. Ei voi muuta kuin ihastella.