Kokkolan kv-näyttelyssä käytiin hakemassa H. Tuomari ei tykännyt Roopen turkista eikä painosta. Roope oli nimittäin todella turvoksissa kuuman sään ansiosta ja minäkin luulin sen lihonneen. Parin päivän päästä turvotus laski ja totuus paljastui. Kokkolassa oli todella kuuma ja kehät olivat tunnin myöhässä, joten Roope oli kehässä oikein superlaiska ja haluton. No, parempi tulos kuitenkin kuin viime kesänä, jolloin tuomari antoin hylätyn pitkän karvan vuoksi.

Yksi vetolenkki ehdittiin tehdä kylmemmän sään aikana molempien koirien kanssa. Hakumetässä ollaan myös pari kertaa käyty. Eilen Roope toi rullan pari kertaa todella hienosti sitten kun malttoi lopettaa maalimiehen ympärillä tanssimisen. Näytölle menoa Roope ei aivan ole vielä tajunnut, mutta maalimiehen kutsuessa menee kyllä innokkaasti uudelleen tervehtimään.

Yksi kaverikoirakäyntikin käytiin tekemässä. Muiden osallistujien epäonnisten sattumien vuoksi mentiinkin aivan kahdestaan Roopen kanssa! Hyvin se onneksi meni ja Roope jaksoi hienosti tervehtiä kaikki vanhukset.

Aina välillä ollaan otettu illalla vähän tokoilua pihassa. Roope on vähän alkanut tajuta seuraamista, mutta ei sitä kovin paljon oikeastaan kiinnosta. Kunhan sen verran tekee, että saa namia.